Om oss

DorVin – Genom många år av produktion har vi fått lång erfarenhet av distribution och försäljning av fönster. Vi har stor framgång i både Skandinavien och i västra Europa. Vi exporterar våra produkter till länder som Norge, Sverige, Danmark, Tyskland och Frankrike. PVC-fönster har varit vårt säkra kort, men efter många år av distribution och försäljning har vi expanderat för att tillverka flera märken.

DorVin plastfönster – Tillverkade i Litauen i en av de mest moderna fabrikerna i den baltiska regionen. Fönstren är tillverkade med blyfri KBE, Kømmerling-profiler och deras miljövänliga material och komponenter av hög kvalitet.

DorVin alumuniumfönster – Tillverkat av aluminiumprofiler av högsta kvalitet; Reynaers & SAPA. Med vårt stora produktsortiment kan vi erbjuda speciella tekniska lösningar för industribyggnader utöver privata marknadsbehov.

DorVin träfönster -möter våra kunders högsta förväntningar. DorVin träfönster har flera olika lösningar för öppnings- och stängningsmekanismer, vilket enkelt kan anpassas till alla olika typer av arkitektoniska beslut.

JSC Dorvin Groups permanenta arbetskraft består av kvalificerade yrkesarbetare som har arbetat för företaget sedan starten och har därför många års erfarenhet att de anställdas krav på kvalitet och kundnöjdhet är deras största arbetsvillkor. Vårt företags service, kvalitet och pålitlighet garanterar dig ett långsiktigt samarbete.