PVC-Fönster av europeisk typ

Fönstren i europeisk stil, även känd som Drei / Kipp-fönster, har använts i Europa i över 50 år. En av huvudfaktorerna för denna design är öppning inåt. Även om den europeiska stilen är den vanligaste typen av fönster i Europa, ökar deras popularitet först nu snabbt i Skandinavien. En av de viktigaste funktionerna, jämfört med de traditionella ”bortom öppna” skandinaviska PVC-fönstren, trots det låga priset och olika tekniska lösningar är enastående temperatur- och ljudisolerande egenskaper. Vi rekommenderar att du bestämmer vilken typ av PVC-fönster du behöver: KBE 70 – ett standardsystem med temperaturisolering av Uw – 1.0 eller Kommerling 88+ – Bäst lämpad för passivhus med Uw – 0.6.Fönster i europeisk stil.

Europeiska Fönsteröppningstyper:

KBE 70 - tidskontrollerade fönster

Diagonala skiljeväggar inuti kamrarna och metallförstärkning garanterar stelhet och stabilitet för KBE-profilerna. Det har en stark position på marknaden för fönsterprofiler. KBE PVC-fönster förtjänar din uppmärksamhet, inte bara för det låga priset, utan också för dess höga kvalitet.

Tekniska specifikationer
Profil: KBE 70
Rambredd: 70mm
Rambredd: 70mm
Antal tätningar: 2
Glas: från 24mm till 32mm
Ljudisolering: från 32 till 44dB
U-värde: 1.2 (2-lagersglas)
U-värde: 0.8 (3-lagersglas)
Beslag: Winkhaus
Barnsäkerhet: valfritt
Handtag: Insida
Vindskydd: Valfritt
Färg: Renolite
Öppning: Inåtvända
10 × 10 Fodringsspår: Valfritt

Kömmerling 88+ - perfekt lösning för passivhus

För dig som letar efter fönster av högsta kvalitet som kan säkerställa maximal temperatur-, vind- och ljudisolerande egenskaper. Dessa PVC-fönster är tillverkade av 6-kammars blyfri Kommerling 88+ -profil. Tre tätningar säkerställer maximal täthet, och bästa temperaturisolering uppnås genom att använda 48 mm tjockt glas med en ny generation utvalt glas och en varm plastkant.

Tekniska specifikationer
Profil: Kommerling 88+
Rambredd: 88mm
Rambredd: 88mm
Antal tätningar: 3
Glas: från 42mm till 48mm
Ljudisolering: från 32 till 44dB
U-värde: 0.8 (3-lagersglas)
Beslag: Winkhaus
Barnsäkerhet: valfritt
Handtag: Insida
Vindskydd: Valfritt
Färg: Renolite
Öppning: Inåtvända
10 × 10 Fodringsspår: Valfritt

PVC-fönster av skandinavisk typ

PVC-fönster av skandinavisk typ har använts i länder som Danmark, Norge och Sverige under lång tid. En av anledningarna till att skandinaviska fönster skiljer sig från de andra är den yttre öppningen, öppna / stängande metoder och den exklusiva designprofilen. Folk som älskar det traditionella väljer dessa profiler. Huvudfunktionerna är yttre öppning, liksom andra öppna / stängande metoder som topp-sväng, topp-häng, sidosving och sidohängd.